еМагазин

Tag : Магдалена Славејкова

БАШ НИ Е ЌЕФ

Цементарница УСЈЕ добитник на наградата Компанија предводник на целите за одржлив развој 2019

Редакција
Цементарница УСЈЕ е добитник на наградата „Компанија предводник на целите за одржлив развој 2019“ од проектот „Градење меѓу-секторски партнерства за одржлив развој“, финансиран од ЕУ,...