еМагазин

Tag : Македонјија

БЕНЧМАРК ТОП СТОРИИ

Нема напредок во борбата со корупцијата и во правосудството, констатира ЕК во извештајот за Македонија

Редакција
Европската комисија (ЕК) денеска го објави извештајот за напредокот на Македонија, во кој е констатирано дека нема никаков напредок во клучните области во првиот кластер...