еМагазин

Tag : Македонка берза

Бизнис

Фабрика Карпош оствари добивка од 3,3 милиони денари

Редакција
Во периодот од 01.01-30.06 2018 година Фабрика „Карпош“ АД Скопје оствари позитивен финансиски резултат прикажан во поединечниот неревидиран биланс на успех, соопшти компанијата преку Македонската...