еМагазин

Tag : Марјета Звер Цанкар

Бизнис

Марјета Звер Цанкар не е повеќе член на Надзорниот одбор на НЛБ Банка

Редакција
Од НЛБ Банка АД Скопје преку Македонската берза известуваат дека поради истек на мандат на ден 29.08.2021 година согласно издадено Решение за претходна согласност од...