еМагазин

Tag : Марија Димовска

Техно

Стартап Македонија ја лансираше првата дигитална платформа на која сите стартапи ќе се видливи

Редакција
App.startupmacedonia.mk e првата дигитална стартап платформата во нашата земја, на која стартап заедницата ќе ги има сите правилни информации за екосистемот. Стартап Македонија ги повикува...