еМагазин

Tag : Марија Дуковска Павловска

Бизнис

Марија Дуковска Павловска е нова генерална директорка на Макстил

Редакција
Акционерското собрание на Макстил АД – Скопје поради истекот на мандатот на Одборот на директори го изгласа новиот состав на Одборот на компанијата за наредниот...