еМагазин

Tag : Марија Кочовска

Македонија

Верификувани мандатите на новите пратенички Санела Шкриељ и Марија Кочовска

Редакција
Собранието денеска на 61-та седница ги верификуваше мандатите на новите пратенички, Санела Шкриељ и Марија Кочовска. Тие доаѓаат на местото на Славјанка Петровска, која сега...
Македонија

Санела Шкриељ и Марија Кочовска нови пратенички во Собранието

Редакција
Санела Шкриељ и Марија Кочовска ќе бидат нови пратенички на СДСМ во Собранието. Тие доаѓаат на местото на Славјанка Петровска, која сега е министерка за...