еМагазин

Tag : Марија Пејкова

Бизнис ТОП СТОРИИ

Васко Стефанов нов генерален директор на ЕСМ, а Марија Пејкова директорка за финансиски работи

Редакција
Владата на денешната седница му препорача на Надзорниот одбор на Акционерско друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ) во државна сопственост,...