еМагазин

Tag : Марина Чадо

Интервју

Марина Чадо, основач на Пијанофорте: Посветеноста, љубовта кон децата и стручноста – тоа е светото тројство што дава магични резултати

Редакција
Изградбата на една куќа секогаш почнува од темелот. Полека се и со секој потег таа прераснува во нешто повеќе, во дом и сите во неа...