еМагазин

Tag : Пијанофорте

Интервју

Марина Чадо, основач на Пијанофорте: Посветеноста, љубовта кон децата и стручноста – тоа е светото тројство што дава магични резултати

Редакција
Изградбата на една куќа секогаш почнува од темелот. Полека се и со секој потег таа прераснува во нешто повеќе, во дом и сите во неа...
Интервју ТОП СТОРИИ

„Пијанофорте“: Училиште за музика во кое животните лекции се дел од програмата

Редакција
Кога некои од децата за прв пат ќе проодат за време на час, а други ќе освојуваат врвни награди со своите музички способности знаете дека...