еМагазин

Tag : Мартин Велковски

Бизнис

Мартин Велковски избран за нов генерален директор и претседател на УО на „Факом“

Редакција
„Факом“ АД Скопје преку Македонската берза објави дека за претседател на Управниот одбор и генерален директор, Надзорниот одбор го избрал Мартин Велковски и истата функција...