еМагазин

Tag : „Мавровски работници“

Македонија

Според Османи новиот министер Хисен Џемаили не бил вмешан во случајот „Мавровски работници“

Редакција
Вицепремиерот Бујар Османи, во интервју за Радио Слободна Европа, вели дека новиот министер без ресор, Хисен Џемаили не бил вмешан во случајот „Мавровски работници“. Зошто...