еМагазин

Tag : националности

Бизнис

Вработувања во Министерство за одбрана, плата до 35.813 денари

Редакција
Министерството за одбрана објави оглас за вработување на раководител на сектор за цивилно – воена соработка со регионални центри за одбрана, еден извршител и раководител на...