еМагазин

Tag : Народно позориште

БАШ НИ Е ЌЕФ

„Животот е прекрасен“ гостува во Народно позориштe, Белград

Редакција
Македонскиот народен театар со претставата „Животот е прекрасен“ од Николај Ердман, а во режија на Александар Морфов, на 8 декември 2019 година ќе гостува на...