еМагазин

Tag : Насер Алиу

Бизнис

Шеваљ Цеку и Насер Алиу избрани за неизвршни членови на Одборот на директори на ГТЦ

Редакција
Шеваљ Цеку и Насер Алиу се избрани за неизвршни членови на Одборот на директори на Градски трговски центар (ГТЦ), информираат од ГТЦ преку Македонската берза....