еМагазин

Tag : Неготино се буди

Да помогнеме

(Фото) Каква сиромаштија: Таткото слеп, куќата може да се сруши врз детето

Редакција
Новиот проект наречен Хуманитарен маратон „Неготино се буди“ е дел од серија настани кои што ќе се организираат во текот на овој месец. „Сите тие...