еМагазин

Tag : неоправдани

Македонија

Собранието ќе му пишува „неоправдани“ на Груевски за неговото отсуство

Редакција
По изминувањето на шест месеци неоправдано отсуство на Никола Груевски, координаторите на пратеничките групи и потпретседателите на Собранието повторно ќе го стават на дневен ред...