еМагазин

Tag : непушачи

БАШ НИ Е ЌЕФ

Мапата на непушачки локали низ Македонија достапна и во AirCare

Редакција
Мапата на непушачки локали низ Македонија е достапна и на апликацијата “Мој воздух“: Смачено ти е да смрдиш на цигари после искачање? Со помош на...