еМагазин

Tag : Никола Алексовски

Техно

Естонската групација Uptime ја презеде македоснската ИТ-компанија GateOne

Редакција
IT индустријата во Македонија се повеќе и повеќе се движи во нагорна линија. Постојано се отвараат нови компании а повеќето од нив стануваат и многу...