еМагазин

Tag : Нуман Лимани

ЖИВОТ

На шеесет и четири годишна возраст почина судијата од Апелационен суд Скопје, Нуман Лимани

Редакција
По долготрајно и тешко боледување денеска на шеесет и четири годишна возраст почина судијата од Апелационен суд Скопје, Нуман Лимани. За судија на Апелационен суд...