еМагазин

Tag : обезбедувањ

ЧИСТА ОКОЛИНА

Спроведување на мерки за подобрување на состојбата со нестандардната депонија Русино

Редакција
Центарот за развој на Полошкиот плански регион, поддржан од сите девет општини во Полошкиот Регион и од Министерството за живoтна средина и просторно планирање, имајќи...