еМагазин

Tag : Огнен Марина

БАШ НИ Е ЌЕФ

„Проект Скопје“ повторно ќе ги обедини светските архитекти

Редакција
Светските архитекти од Јапонија, Холандија и САД, 55 години по планот на Кензо Танге за Скопје, повторно во Скопје ќе разговараат за моќта на архитектурата...