еМагазин

Tag : ок карпош

Македонија

Тодоров бара средба во Општинскиот комитет Карпош за да ја каже својата страна

Редакција
Поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров, за кој Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ побара да биде исклучен, преку својот Фејсбук профил бара средба во Општинскиот комитет Карпош...