еМагазин

Tag : оналјан

Техно

Македонците најчесто купуваат онлајн од Обединето Кралство, Унгарија и САД

Редакција
Македонците најчесто купуваат онлајн од Обединето Кралство, Унгарија и САД. Од македонски веб продавници, пак, најмногу се купува онлајн со американски платежни картички, покажуваат податоците...