еМагазин

Tag : Пјер Астие

БАШ НИ Е ЌЕФ

Во Скопје доаѓа еден од најпознатите литературни агенти во светот, Пјер Астие

Редакција
Седмото издание на Интернационалниот литературен фестивал „Про-За Балкан“, кој ќе се одржи од 19 до 22 мај во Скопје. На фестивалските денови, кои ќе се...