еМагазин

Tag : Парк Резиденс

ЖИВОТ

(Фото) Македонската бизнисменка Нина Шерифовска избрана за најуспешна жена на 21. век во регионот

Редакција
Eдна од најуспешните бизнис жени во нашава земја Нина Шерифовска – извршен директор на Парк Резиденс, го доби признанието за „Најжена на 21. век” на...