еМагазин

Tag : Пецовски

Бизнис

Туџарова-Трајковска продаде, а Пецовски купи акции во Реплек

Редакција
Од Реплек АД Скопје преку Македонската берза информираа за промена на сопственоста над 5%. Акционерот со над 5%, Туџарова-Трајковска Славица продала 8 акции, со што...