еМагазин

Tag : педијатарска болница

ЖИВОТ

„Аџибадем Систина“ отвори педијатарска болница

Редакција
Хоспитален оддел, поликлинички педијатриски и неонатален оддел и 24/7 ургентен центар со три интензивни неги – неонатална, кардиохируршка детска и педијатриска се дел од новата...