еМагазин

Tag : Пелагониски регион

Бизнис

Во Македонија има 8.459 слободни работни места: Најмногу во Пелагонискиот регион

Редакција
Според податоците на Државниот завод за статистика, во третото тримесечје од 2018 година во Македонија има 8.459 слободни работни места и 499.190 пополнети работни места....