еМагазин

Tag : пендаробски

Македонија

Пендаровски: Добро е што ВМРО-ДПМНЕ воспостави комуникација

Редакција
Добро е што по девет месеци некомуницирање, се воспостави комуникација со институцијата претседател на Република Северна Македонија, што може да биде во насока на попродуктивен...