еМагазин

Tag : пеш

ЧИСТА ОКОЛИНА

Мотивирајте ги вработените да одат пеш или на велосипед на работа

Редакција
Со Challenger, секој поминат зелен километар на велосипед или пак пеш носи поени, кои потоа корисниците ги заменуваат за попусти во локални бизниси. Исто така,...