еМагазин

Tag : пето

Македонија ТОП СТОРИИ

Сите детали: Ќе има споени предмети, објавени новите наставни програми за второ и за петто одделение

Редакција
Компјутер, проектор, дигитални уреди (фотоапарат, телефон, телевизор, ЦД уред), но и сложувалки, логички плочки, игра „Не лути се човече“, градинарски алат, прибор за лична хигиена...