еМагазин

Tag : Петрит Зифле

Балкан

Албански државјанин убиен во Грција по расправија за етнички прашања и Македонија

Редакција
Петрит Зифле, 63-годишен албански државјанин, имигрант на островот Крф во Грција, е убиен од 44-годишен националист од Златна Зора по расправија за етнички прашања и...