еМагазин

Tag : Петро Јанура

Македонија

Судот не го прифати барањето на одбраната на Панчевски за изземање на судијката Георгиевска и на велешкиот основен суд

Редакција
Основниот суд Велес не го прифати барањето на бранителот на поранешниот претседател на Кривичен суд Скопје, Владимир Панчевски, адвокатот Петро Јанура за изземање на судијката...