еМагазин

Tag : Пхарма ЕУ ЛЛЦ

Бизнис

Компанијата „Пхарма ЕУ ЛЛЦ“ на која Владата и ја одзеде лиценцата за одгледувње канабис работела спортивно на Законот

Редакција
Комисијата при Министерството за здравство констатира дека фирмата „Пхарма ЕУ ЛЛЦ“ од Битола со нејзината истоимена подружница од Прилеп, на која на вчерашната владина седница...
Бизнис

Фирми од Битола и Прилеп останаа без дозволи за одгледување канабис за медицински цели

Редакција
Владата на последната седница на предлог на Министерството за здравство ги разгледа и усвои Информацијата за укинување на Решението за давање на одобрение за одгледување...