еМагазин

Tag : Пиреус банка

Бизнис

Групацијата Балфин и Комерцијална банка ја преземаат Тирана банка од Пиреус банка

Редакција
Групацијата Балфин и Комерцијална банка АД Скопје преку Македонската берза објавија дека потпишале обврзувачки договор со Пиреус банка за купување на акциите на Тирана банка....