еМагазин

Tag : Пит Гули

Македонија ТОП СТОРИИ

Се слави Националниот ден на Власите: Народот кој ја ткаеше македонската историја

Редакција
Влашката заедница во земјава денеска го прославува 23 мај –Националниот ден на Власите. Народот кој нема сопствена држава всушност отсекогаш учествувал во пресудните историски настани...