еМагазин

Tag : пловни објекти

Македонија

(Видео) МВР се поднови со нови пловни објекти

Редакција
Задоволство ми е што денеска ги промовираме петте пловни објекти што ги набавивме за македонската полиција, со што значително ги зајакнуваме капацитетите за заштита на...