еМагазин

Tag : Победата е наша

Да помогнеме ТОП СТОРИИ

Хуманитарен турнир во фудбал „Победата е наша“: Средствата ќе се наменат за изработка на перика за девојче кое се лекува на хематологија

Редакција
Хуманитарен турнир во фудбал „Победата е наша“ ќе се одржи во спортската сала во ОУ „Кочо Рацин“, Петровец, Скопје на 12 декември со почеток во...