еМагазин

Tag : Полиса Плус

Убава приказна

Осигурителното брокерско друштво Полиса Плус со јубилеен роденден: Една деценија осигурување за граѓаните

Редакција
Живееме во неизвесен период, кога животните прилики ја зголемуваат потребата од секаков вид осигурување. Тоа значи обезбедување сигурност за себе, семејството, домот и сè што...