еМагазин

Tag : пораѓање

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

На постпородилната депресија не ѝ се посветува воопшто внимание, вели доктор Лазаров

Редакција
Психолошката состојба на родилките, првенствено постпородилната депресија е нешто на што исклучително малку или воопшто не му посветуваме внимание како здравство и како општество, пишува...