еМагазин

Tag : портаа

ФИНАНСИСКА ПИСМЕНОСТ

Народната банка отвори Порта за иновации

Редакција
Народната банка отвори Порта за иновации – платформа за комуникација со финтек-секторот. Основна цел на овој нов и значаен проект е да се поддржи и да се...