еМагазин

Tag : премиум тарифи

Бизнис

20 милиони денари за повластени производители на електрична енергија по премиум тарифи во 2022 година

Редакција
Програма за финансиска поддршка за производство на електрична енергија од повластени производители кои користат премија за 2022 година донесе Владата на денешната 130-та седница. Програмата,...