еМагазин

Tag : струја

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Енерџи актив“ го доби тендерот на „Комунална хигиена“ за набавка на струја вреден 57.000 евра

Никола Осило
ЈП „Комунална хигиена“ Скопје по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи договор со друштвото за производство, трговија и услуги „Енерџи активе“ увоз-извоз ДООЕЛ
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Енерџи актив“ го доби тендерот на струмички „Комуналец“ за набавка на струја вреден 320.000 евра

Никола Осило
ЈПКД „Комуналец“ – Струмица по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи договор со друштвото за производство, трговија и услуги „Енерџи активе“ увоз-извоз ДООЕЛ
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Енерџи актив“ го доби тендерот на Македонска радиодифузија за набавка на струја вреден 528.000 евра

Никола Осило
ЈП Македонска радиодифузија по распишаниот тендер за набавка на активна елетрична енергија склучи договор со друштвото за производство, трговија и услуги „Енерџи активе“ увоз-извоз ДООЕЛ
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕДС го доби тендерот на „Комуналец-Гевгелија“ за набавка на струја вреден 172.000 евра

Никола Осило
ЈПКД „Комуналец – Гевгелија“ по распишаниот тендер за набавка на струја склучи договор со друштвото за трговија и услуги „Енерџи деливери солушнс“ (ЕДС) ДООЕЛ Скопје.
Бизнис ТОП СТОРИИ

Тендер тежок 62.000 евра: Психијатриската болница Скопје купи струја од „Енерџи актив“

Никола Осило
ЈЗУ Психијатарска болница Скопје по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи договор со друштвото за производство, трговија и услуги „Енерџи активе“ увоз-извоз ДООЕЛ
Бизнис ТОП СТОРИИ

„ЕДС“ го доби тендерот на ЈП за државни патишта за набавка на струја вреден 2,3 милиони евра

Никола Осило
Јавното претпријатие за државни патишта по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија во времетраење од две години склучи договор со друштвото за трговија и
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕДС го доби тендерот на „Водовод Битола“ за набавка на струја вреден 116.000 евра

Никола Осило
ЈКП „Водовод Битола“ по распишаниот тендер за набавка на активна електрична енергија склучи договор со друштвото за трговија и услуги  „Енерџи деливери солушнс“ (ЕДС) ДООЕЛ
Бизнис

Бислимовски: За најмалку 20 отсто ќе се намали цената за приклучок на струја

Никола Осило
За најмалку 20 отсто ќе се намали цената за приклучок за електрична енергија за домаќинствата, а ќе има намалување и на цената за приклучок за
Бизнис ТОП СТОРИИ

Бугарската „Соларпро холдинг“ го доби тендерот на Фондот за здравство за набавка на струја

Никола Осило
Фондот за здравствено осигурување на Македонија по распишаниот тендер за снабдување со електрична енергија склучи договор со „Соларпро холдинг“ АД Софија Р. Бугарија – подружница
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕДС го доби тендерот за набавка на струја на битолската Клиничка болница вреден 15 милиони денари

Никола Осило
ЈЗУ Клиничка болница Битола по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи договор со друштвото за трговија и услуги Енерџи деливери солушнс (ЕДС) ДООЕЛ