еМагазин

Tag : колапс

Македонија

Ако не се спроведат мерките ќе има колапс на здравствениот систем, вели Караџовски

Редакција
Епидемиолошката состојба е неповолна и несигурна. Ако не се воведат мерките, ќе има колапс на медицинскиот кадар кој се уште е функционален. Има два клучни...
БЕСПАРИЦА

Туристичките агенции пред колапс, бараат да се продолжат мерките за поддршка

Редакција
Туристичките агенции апелираат да се продолжи со мерките за поддршка на секторот и да нема застој во исплата на финансиската поддршка за плати, бидејќи тоа...