еМагазин

Tag : туристичи агенции

БЕСПАРИЦА

Туристичките агенции пред колапс, бараат да се продолжат мерките за поддршка

Редакција
Туристичките агенции апелираат да се продолжи со мерките за поддршка на секторот и да нема застој во исплата на финансиската поддршка за плати, бидејќи тоа...