еМагазин

Tag : препеченица

ЖИВОТ

Сливова ракија препеченица годинава колку за проба

Редакција
Надалеку прочуената сливова ракија, која жителите на кичевско-бродскиот регион ја добиваат од сливи трновки, годинава ја нема речиси ни за лек. Кај добар дел жители...