еМагазин

Tag : Преспаленд

Забава

Започна мултимедијалниот фестивал „Преспаленд 2021“

Редакција
Со одбележување на првиот час по македонски јазик во старото училиште „Димитар Влахов“ во селото Љубојно, во саботата започна првиот мултимедијален фестивал во овој регион...