еМагазин

Tag : престанок

Македонија

Судскиот совет ја констатираше оставката на судијата Владимир Туфегџиќ

Редакција
Судскиот совет на денешната седница констатира престанок на судиската функција на судијата Владимир Туфегџиќ, судија во Основен кривичен суд Скопје, по негово сопствено барање. Судијата...