еМагазин

Tag : приходи

Бизнис ТОП СТОРИИ

Кој ја финансира кампањата за парламентарните избори на Знам и Левица

Редакција
Знам – За наша Македонија на кумановскиот градоначалник Максим Димитриевски во првиот извештај која го доставила до Државниот завод за ревизија не пријавила донации. Станува...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Кој донирал за кампањата за парламентарните избори за коалицијата „Европски фронт“ на ДУИ

Редакција
Вкупна сума од 1.500 евра пријавила коалицијата “Европски фронт“ предводена од владејачката ДУИ во првиот извештај кој Коалицијата го доставила до Државниот завод за ревизија....
Бизнис ТОП СТОРИИ

Колку приходи лани имала Беса и кој се донатори на партијата

Редакција
Опозициската Беса на градоначалникот на Тетово, Биљал Касами, лани имала зголемени приходи, покажува извештајот за финансиското работење на партијата, кој го објави Државниот завод за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Колкави приходи имала ГРОМ лани?

Редакција
Партијата ГРОМ на градоначалникот на Општина Карпош и кандидат за претседател, Стевчо Јакимовски лани имала приходи од 9,9 милиони денари, покажува извештајот за финансиското работење...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Кои се донатори на Левица и колку приходи имала лани

Редакција
Опозициската Левица лани имала приходи од 24,1 милиони денари, покажува извештајот за финансиското работење на партијата, кој го објави Државниот завод за ревизија. Од државниот...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Кои се донатори и колкави приходи имала Алијанса за Албанците лани

Редакција
Владејачката Алијанса за Албанците лани имала приходи од 23 милони денари, покажува извештајот за финансиското работење на партијата, кој го објави Државниот завод за ревизија....
Бизнис ТОП СТОРИИ

Кој е најголем донатор на ВМРО-ДПМНЕ и колкави приходи имала партијата лани

Редакција
Опозициската ВМРО-ДПМНЕ лани имала приходи од 104 милиони денари, покажува извештајот за финансиското работење на партијата, кој го објави Државниот завод за ревизија. Најмногу пари...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Алкалоид со консолидирани продажби од 268,3 милиони евра, извоз од 183,9 милиони евра и со инвестиции од 28,3 милиони евра во периодот јануари-декември 2023

Редакција
Алкалоид АД Скопје лани остварил единечни вкупни приходи од 12.765.496 илјади денари и во споредба со остварените во истиот период во 2022 година бележат раст...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Раст на продажбата од 24% и 3 милиони инвестиции: Што стои во бизнис планот на Реплек

Редакција
Реплек АД Скопје преку Македонската берза го објави Бизнис планот за 2024 година. Бизнис планот за 2024 година предвидува неконсолидирани продажби во износ од 1.910.018...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Реплек оствари 42% раст на приходите од продажба – годинава растот ќе продолжи со освојување на нови пазари

Редакција
„Репек АД“ оствари раст на консолидираните приходи од сегментот фармација, со што реализацијата на Годишниот план на компанијата за 2023 година е надминат и изнесува...